27 feb. 2016

CTP: "Am lucrat cu Gregorian Bivolaru"

"...Profesor era domnul Bivolaru. Am făcut vreo 7 - 8 luni yoga fizică, la care era bun omul. Avea vreo 20 de oameni bătrâni, tineri, cu care lucra yoga fizică destul de bine. Atunci l-am întâlnit prima dată” -...
Auzi bre CTP-ule  si matale care esti si dumneata un fel de tiz al transcedentalului neinteles de contemporani , matale-ti zic nu-ti mirosea nimic ? chiar nimic nu-ti putea cat de putin a smecherie cu iz sexual  sau ceva ce agresa legalul ??? sau te pomenesti ca esti deja de parerea ca autoritatile masacreaza drepturile acestui sarman pedofil ??? 
Daca ti-ar fi ademenit fiica sau fiul minori de pe langa casa , sau mai rau sotia  presupun asa... prin sirete teorii aiurite de sucit mintea tot asa l-ai fi prezentat precum fraza citata din judecatile matale valoroase referitor la acest nespalat chelbos ??? Mentinasi acolo subliminal despre impresia cand l-ai intalnit prima data .....dar despre restul ???  ia zi tatae cum sta treaba  ? ca te stiu combativ.  Pacat nene CTP, ma asteptam sa nu amesteci chiftelele cu izmenele si sa deduci sobru ca tot ca un guru ca daca chiftelele sunt fara mustar s si izmenele-s curate.  Rezon  mon cher! nu se face.  Uite o sa te luminez cu ceva care probabil mintea lu matale de fizician nu a cuprins cu intelesul sau omite sa inteleaga: exista in univers o lege a compensatiei care se manifesta in cele mai diverse momente si moduri. Ia gandeste matale  cum isi freaca palmele  parnaiasii de prin cotloanele beciurilor pazite din Romania  la gandul ca se primeste marfa noua , mai ceva precum facea Bivolaru cand cu viclenie tulbura mintile unor adolescenti  si-i desfigura psihic atat pe ei cat si pe parintii lor !!!   ia zi nu-i asa ca "PACATELE  SE INTOARCE ??? "

Niciun comentariu: