27 feb. 2016

Cât au valorat în fața magistraților cărțile scrise de Sorin Apostu

Saracii  pdl-isti... cum se gandesc ei la masele populare de alegatori... Cum cu mintiuta  asa putina cum o au o folosesc sa puna la dispozitia noastra  sfaturi si solutii alternative la cosul zilnic de subzistenta.
 Uite acum au prezentat prin inteligenta racoroasa a lui Apostu , modul cum sa ne alungam foamea , cu broscute si fructe de mare.
Nene apostule, daca ai timp , mai fa un capitol acolo la cartea lu matale  despre rame si gandaci ca eu pe aici nu am nici un helesteu pe aproape  si marea e departe , si nu as vrea sa dau coltul vara asta , pana nu va vad pe toti adunati la parnaie , manca-v-ar focul sa va manance  pe toti in frunte cu chiorul vostru ce-si taraie scrotul prin prundisul politic romanesc.
Bre bocule , lasa-ne  si incerca sa te ascunzi ca vine bre apocalipsa si traienica e cautat si el de bube in cap , nu te mai baga in evenimente mondene , sa nu cazi pe spate mama draga. 
Dupa ce v-am vazut pe tine si Apostu alaturi acuma inteleg ca acolo la cluj pe usa primariei Apostu intra pe usa mare iar tu pe cea pentru catei , ca de acolo ti-ai format tu reflexul mersului aplecat ce te-a urmarit cat ai fost primministru .
Asa emilutule nu te lasa mai baga niste avioane ca uite lumea inca te iubeste.

Trimiteți un comentariu