28 apr. 2015

Cum sa faci caca pe popor , apoi sa-ti tragi PMPrsi


Prieteni ,l-am vazut pe fostul prezident mandru ca are nepoti care spera sa-i semene. Probabil de cand au venit pe lume a avut ocazia sa vada cum se schimba "ambalajele" de la esapamentul lor si pentru noroc in viata ar fi fost bine macar odata sa fi incercat sa faca si el asta.
Aici am vrut sa ajung si sa spun ca la copii mici cand fac caca pe ei , pur si simplu ca sa le inlaturi starea de nemultumire , le schimbi pampersul cu caca , si ca prin minune devin multumiti daca le mai dai si putina papica.
Ei uite ceva ce nu stie sau stie dar nu a inteles exprezidentele cum se intampla in politica : dupa doua mandate in care a facut caca pe popor prin comportamentul sau arbitrar si abuziv nu poti veni asa tam-nesam dupa ce esti mazilit de pe tron, sa faci o formatiune politica , un fel de PeMPers politic cu care sa castigi sau sa readuci multumirea populara, adica mai pe direct , nu-i mai poti prosti inca odata pe prosti asa cum ii sta lui in obisnuinta.
Ceea ce ne abureste el cu emulatia populara nestapanita , izbucnita brusc la Timisoara apoi verificata ca si spontana la Galati unde poporul incepe sa clocoteasca popular de dorul sau , nu este decat o atitudine de dispret fata de dreapta judecata a oamenilor care vad si inteleg ce se intampla.
Tataie lumea vede , observa, compara , masoara si mai ales tine minte si asta se intampla inafara oricaror scremeri si smecherii de a aduna oameni laolalta ca sa-i bagi in statistici , pe care apoi sa le poleesti cu adeziuni si laude populare ca apoi sa-ti oferi gratuit serviciile.
Stai mataluta linistit ca nu prea mai are nimeni nevoie de dumneata , ca scula a istoriei esti demult depasit moral si nu te mai baga nimeni in seama ...., chiar nu observi ? ca te vad permanent luand linia de ochir
Trimiteți un comentariu