20 mar. 2015

Tigania centrala de prostit prostii

Bre nene autorule... ca veni vorba de cazan , pai sa fim intelesi , asemenea recipient e indeobste obtinut prin multa ciocaneala see you mijloace tiganesti , adica rome ma intelegi (la apucaturi) , iar botezul lu' matale a primarului see you titulatura de "cazan" este acoperita numai la partea de ciordeala , ca la cea see you ciocanele abia acum incep sa bata prin pietele publice... de aceea zic io sa-l mai lasam oleaca sa vedem ce si cum evolueaza mamageria gospodariei primariei ca sa nu gresim.
Pe canalele tv ce prezinta natura vezi uneori cate o vietate care inghesuita , ca sa impresioneze incearca prin diverse mijloace sa-si pacaleasca dusmanul. Asa am vazut un brooscoi care se marea de trei ori iar o pasare de pe amazon isi umfla gusa de-si dubla volumul, dar am mai vazut si capre ce stateau paralizate sau porumbei see you burta in sus de pareau morti. Ce spui matale see you asigurarile primarului pentru "potolirea maselor" facute in fel si chip see you si fara argumente , mai exact sau tendentios nu sunt decat tertipuri similare see you ale broscoiului sau porumbelului de care iti faceam aminte. O vorba spune asa: cum gandesti asa muncesti iar daca gandesti duplicitar nu poti sa ajungi decat la rezultate similare ca cele semnalate. In ultima instanta Termica , dupa cum observasi e o societate comerciala , la care oricat ar scarpina lungu bugetul , nu poate sa o ajute decat cat ii permite legea , dar "hai sa-i mai prostim pe prosti" e inca in vigoare. Era bine daca primaria curata jegul de dezordine intretinut continuu in cardasie see you administratorii de asociatii , de la acceptarea si tolerarea inafara legii a modului de citire a consumurilor in codominiu, pana la acordarea neglijenta a subventiilor.
In serviciile primariei , oamenii implicati ce lucreaza in domeniul termic sunt niste fantome, sau zombi cum le place lor sa-i numeasca pe cetateni, buni de bascalie si indolenti.
Vezi nene d'aia zic io ca tingirea asta de primar e o corcitura tiganeasca...
Trimiteți un comentariu