20 mar. 2015

Raspuns la nelinistile prietenului meu silabisitoru'

De ceva vreme stimabile iti muncesti neuronii si judecatile sa intelegi frecusul de doi bani a politicienilor ce dispun de destinele judetului si orasului Suceava, fara sa-ti dai seama ca ai dobandit sindromul "surdului cu doba".
In aritmetica elementara si in algebra superioara exista niste algoritmi prin care realizezi niste compozitii numerice prin permutarea si aranjamentul unor numere primare. Cam ceva similar se intampla cu clientii astia ce poarta nume proprii din articolul lu' ,matale numai ca ei stiu ceva numai despre "aranjamente" ca mintea lor saraca in neuroni stie sa duca numai o mana cu lingura la gura si pe cealalta pe traista e furat in timp ce nu-i doare la bascca de politica electoratului.
Ce zici matale acolo de PSD,PDL,PNL si de acoliti aciuati in aceste gasti , e o gargara de bufet. Eu zic ca acesti banditi se inteleg de minune la doctrina hotiei sub simbolul PSDL,PDSL,PLSD,LPSD,DLPS, .. si cate asemenea aranjamente or mai fi posibile .. ca nici Varvara nu mai intelege nimic din ceea ce se intampla si de unde a venit trenul cu prosti de l-a deraiat de pe functia-i eligibila .
De aia stimabile , ce zici matale de "Pasa-n doi cu schimb de locuri" e cam pretentios, sau poate te refereai nu la mers ci la doi eunuci cu operatii nereusite casatoriti cu acte in regula cum zice la constitutie ca atunci te inteleg cumva...
Si apoi mai lasa-i un pinc sa mai suga saracii la buget " ca cand" erau mici era colectivizare si nu aveau vaca si au supt lapte de la bou ca de aia au crescut asa mari in functie si le-a ramas capul mic.....fii si matale mai intelegator ..daca nu vrei sa stai cu ochii in soare si cu gamela in mana sa astepti in van fasolica cu ciolan sau sarmaua invartita la zilele sucevei sau balul boschetarilor din politica suceveana... zau asa mon cher ... un pic de mila ... ca si maidanezii au mai multa onoare ...
Trimiteți un comentariu