20 mar. 2015

Raspuns la nelinistile prietenului meu 3

Apoi domnisorule , se vede de departe ca mataluta esti nascut la oras, crescut la oras si vietuiesti de cand esti matale la oras , asa ca nu ai cum sa cunosti mentalitatea omului vartos la minte dar cu carte putina adica siretenia taranului sadea.
Oi fi matale din familie de profesori dar in speta descrisa , de la un capat la altul se vede evident comportarea duplicitara a omului care ,interesat de obicei , avand grija sa nu aiba implicatii care sa-l afecteze, pescuieste permanent in ape tulburi si de regula are castig de cauza in fata oamenilor cinstiti si onesti pe care el ii considera prosti de fraieri.
 Daca in actiunile sale mai este asistat si ajutat de schimberlimbisti din consiliul local se simte si mai important. Si o sa-ti mai spun ceva ... incearca sa analizezi si alte probleme confuze ale primariei rezolvate de primar si ai sa ajungi la concliuzii similare. 
E modul de comportament care il tine in politica si in functie , atata timp cat sistemele electoral si de guveranare sunt bolnave si atrofiate la parghiile de coercitie a unui asemenea comportament si ca el septelul de politicieni e plin ( ca de clasa politica nici ca poate fi vorba la romani.).

Niciun comentariu: