20 mar. 2015

O putoare la prezidentiabili de te ia cu ameteli...

Maestre vezi ca ai o oarece eroare de perceptie personala la presiune.
Cum sa spui asa ca "prezidentialii ne-mpresoara" cand de fapt ei practic ei ne stranguleaza?.
Bine inteleg eu ca matale ai dat-o asa cu staiful sa para elevata foscaiala de petitori la fotoliul pus la foc cu ciolane bagate sub caftanele captuselilor ,ca sa intelegem noi electoratul "ca ca"ndidatii sunt patrunsi si sufocati de grija fata de natia cheala la fiecare patru ani de conducator.
O fi asa ? , n-o fi asa ?, nu pot sa stiu si nici nu prea conteaza pentru mine deoarece parerea mea despre buna intentie a politicienilor e formata si scrijelita definitiv in scoarta mea cenusie dar nu pot sa nu observ unele adevaruri despre unele intamplari legate de faza de incalzire a a acestui festival de calarire a alegatorului de catre jokeii eligibili.
Cand ma gandesc ca dezbaterile Iliescu-Campeanu-Ratiu erau elevate si cu teme serioase mai ca ma apuca rasul cand observ suportul dezbaterilor si subiectii campaniei de acum , vorba nationalistilor "ce am fost !!! dar ce vom fi !!! " .
Frate, prostanacul a uitat usa deschisa si de atunci incoace totul pute similar de la manipulantii locali de flasnete pana la suflatul in trompeta nationala a paznicului de Constitutie.
Daca ne uitam mai atent (cum cu multa sirguinta matale stimate autorule incerci si trebuie sa recunosc ca te straduiesti cat de cat sa fii obiectiv) la toti "impresuratorii" interesati in problema , vedem un numitor comun si anume acea blazare nesimtita fata de problemele natiei , combinata cu o permanenta pofta de galceava ieftina pe orice alt motiv , toate acestea duse pana la limita penibilului absolut.
Pentru ca imaginea sa fie total naucitoare pentru spectatorul alegator ofertat , vine si presedintele jucator pe ultimii centimetri de mandat cu bojocii in embolie taraindu-si bilele prin praful media si ne spune tampenii despre descoperirile lui cu medalii in acoperirea spionilor.... ce mai ca in filmele cu prosti !
Ziceai matale pe acolo prin misiva lu' matale ca se foira prin Bucovina noastra si ceva asemenea mameluci politici pretendenti si i-ai descris destul de frumos, la care am o singura completare referitoare la amazoanca prezidentiala de Malini.
Cand aminteai ca ea merse la oracol la manastirea Leucusesti si ai sugerat ca era mai eficient sa fi mers la Calugareni la exorcizare , mi-ai sugerat o solutie de iesire din marasmul in care suntem ca natie .
Dupa cum stii , raul si necuratul , se leaga si se ia de la om la om si lucreaza tura continua si cum mediumul Udrea umbla permanent si indeosebi in zone tulburi cu densitate mare de incornorati , romanii ar putea sa o foloseasca ca pe un fel de aspirator de incornorati de prin parlament partide si guvern care ulterior prin deplasarea ei spre hotarele patriei in Bucovina ,la Calugareni de unde sa fie deversati spre rusi in turbinca lui Ivan.
Ar scuti-o astfel de nelinisi pe doamna Ponta cand poarta baticul penticostal iar consortul ar scapa de ipotetice dojenelile duhovnicesti ale bunicului ortodox ,Flutur ar mai bifa inca o binefacere inedita a defunctelor sale proiecte cu o noua categorie tinta de turisti adusi cata frunza cata iarba ( taiata la caini ) , Lungu s-ar muta mai linistit la final de mandat in vila nebantuita din Itcani si ar impleti pana la tapsanele cu verdeata sarmale cu sanziene, iar Basescu ar fi in permanent pe receptie pe un canal de turbinca privat in republica Moldova.
Prin functionarea unui asemenea portal de tip "gaura de vierme politic" ar avea loc o oarece "epuare" a clasei politice mai eficienta fata de actuala "iepurare" periodica la fiecare patru ani care se vede clar ca nu are nici o sansa la romani.
Trimiteți un comentariu