20 mar. 2015

Nu tot ce e mare e si bun...

Titlul dumitale prietene ma duce cu gandul la o chestie absolut similara ce circula prin mediile de "show bussines" cu incidenta tactila sa-i zicem.
In lumea asta , in permanenta goana dupa performante "bussi-manii" gasira undeva prin satele africii , un cetatean cu care natura a fost exagerat de darnica cu bijuteriile de familie.
Voiosie mare , lovitura de imagine estimata ca devastatoare , productier xxx cu perspective ce mai , toti erau cazuti pe spate de entuziasmati ce erau.
Se aduna stafful de campanie publicitara , presa din domeniu , toate alea , se aduse si decorul colateral de productie si se dadu "motor".
Pe cat de mare fu bucuria la inceput , pe atat de imensa fu dezamagirea, cetateanul pus sa dea proba , lesina subit cand incerca sa -si valorifice marele potential biologic.
Deranj si daravela , mare ce mai ..., imediat fura chemati expertii , conesseurii si toti care aveau habar de asemenea probleme, cercetara si dupa oarece timp stabilira cu regret ca locuitorului colibei din cornul Africii , in momentul cand se invartosa la afacerea sa de familie tot sangele organismului sau se ducea acolo nemairamanandu-i nimic cu care sa-si alimenteze pentru judecata creierul si astfel lesina subit.
Tocmai asta s-a intamplat si cu PNL-ul , toata energia sa este consumata ca sa fie "mare unificator al dreptei " astfel ca , conducerea sa a ramas asfixiata intr-o dementa lupta pentru scaune si e in pericol sa faca implozie in propria pielita organizatorica , o imensa zona- zoster de nesimtire fata de cetatean
Trimiteți un comentariu