20 mar. 2015

La Varvara cu fasul rupt...

Prietene ti-au pus politicienii traista-n cap de spui asa convins si ritos ca ai oarece jena ca ai fost dur cu consilierii ce te reprezinta !!!
Zau asa ... chestia cu reprezentarea e total aiurea . uite ia compara mataluta ce ai bagat in urna
la vot si ce exista acum in consiliul local si o sa constati (ceea ce sigur stii deja) ca pe onor consilierii de care pomeneai , ii doare exact la basca , ( ca sa nu ma refer la cealalta extremitate a tubului lor digestiv) de persoana lu' matale.
Deci taci si constata ca sistematic si pe dumneata si pe mine cum si pe toti fraierii ce voteaza ne lucrara pe la spatele urnei cu voturi si maoritati , prin cumetrii si bisericute de cea mai joasa speta.
Cu descalecatul lui Casovschi la viceprimarie , sau mai binezis cu incalecatul fraierilor mai sus pomeniti , ce sa zic ... e un exemplu tipic cum odata la patru ani pierdem timpul inutil mergand la vot , situatie care nu se va schimba atata timp nu va exista o lege privind codul electoral , care sa nu se permita asemenea manarii .

La o cazarma , intr-o duminica , caprarul de serviciu constata ca toti racanii proaspat veniti o tulira afara. Seara cand revenira , ii aduna in front si incepu sa faca cerectari sa vada ce si cum.
Primul din front;unde ai fost ?...-sa traiti , am fost la Irina;.. al doilea ... unde ai fost soldat ?? ... sa traiti !! am fost la Irina .. la al treia si inca cativa ... acelasi raspuns :am fost la Irina. Atunci caprarul ordona :trupa drepti.!!!.. toti care au fost la Irina , un pas in fata !!.Se conformara si ramase in spate un trupet speriat pe care caprarul il intreba : tu unde ai fost ??.... la care acesta ii raspunde : sa traiti , eu sunt soldatul Irina.Deci prietene asa vad eu ultima sedinta de consiliul local in care caprarul e primarul, trupetii sunt consilierii , iar Irina e Varvara-sii fara scaun si cu fasul rup de nesimtirea de partid.
Suntem astfel obligati sa constatam si sa recunoastem ca oricare politician , fie ca e dintre cei alesi , fie ca se viseaza a fi aes ... intotdeauna isi pune inaintea oricaror prioritati , interesul absolut personal sau de gasca pe care-l numeste pompos "de partid" , interes pe care-l urmareste in permanenta in tot ce face si intreprinde ulterior alegerilor iar pentru atingerea acestui scop nu are scrupule sau principii e etica. Vezi prin aceasta prisma USL, ACL,PNL, si orice alt joc de-a ascunsa politic pentru ciolan.Noul presedinte in care se pune atata speranta o sa fie un mare fas daca schimbarea clasei politice calamta de el nu va avea la baza un nou cod electoral care sa conserve optiunile electoratului pe toata perioada intre doua alegeri . Parerea mea !!!

Niciun comentariu: