20 mar. 2015

Harasovschi si Varvara...

Prietene, ma enervezi cam des si tin sa te atentionez caatare .
Nu este exclus sa-ti rezerv un oarece atac cibernetic pe ID-ul matale de la ziar sau pe IP-ul personal de la furnizoru' lu matale de net.
Nu se poate , iar ma aduci in stare de pericol letal comentand incontrat si rautacios la adresa protectiei animalelor din cadrul consiliului judetean al primariei din Suceava !!!
Dezbracinatul de probleme serioase , viceprimarul Ovidiu D. a depistat ca se bate pasul pe loc la cainii fara stapan , cand niciunde nu mai exista "stapani" iar cainii sunt muscati de oameni si nu invers cum sugerezi matale stimabile .
Auzi acolo comentariu despre "comunitari" :"Mai latră, mai trag câte un sex în grup sub privirile trecătorilor - spre deliciul copiilor şi al obsedaţilor " ... dar in consiliul local unde reprezentantii nostri tot "comunitari" ce fac acolo nu e tot acelasi lucru ?
Harasovschi ala sau cum se numeste el cu majoritatea nou declarată ACL(PNL și PDL) nu pusera si ei de un viol extraordinar cu cvorum restrans cu Varvara la dusumea ??? de asta nu zici nimic !
Intr-un singur punct sunt de acord cu matale , anume ca toti acesti "comunitari" trebuie stransi iar matale dai chiar un inceput de solutie cu "cutuma celor trei mandate a lui Lungu" la care chiar as dori sa aduc unele amendamente.
Cum spui ,chiar ca au mai trecut două săptămâni în care nu s-a făcut nici un pas la strângerea câînilor fără stăpân sau pentru oprirea agoniei Varvarei , este musai necesar ca primaru sa-si aplice imediat respectiva "cutuma" care se va aplica astfel:
Din luna iulie pana la sfarsitul anului în ultima zi de joi a lunii curente, se va convoca o ședința ordinară a consiliului local la care toti consilierii locali vor veni cu materialele de acasa sau din donatii de la protectorii lor fezabili ,impreuna cu primarul si sub indrumarea acestuia vor impleti cate 500 de sarmale care vor fi servite "comunitarilor" in locuri special amenajate , prin oras, fix la ora 24 ale aceleiasi zile.
Dupa ultima sedinta a anului respectiv in ultima zi de joi a anului cand comunitarii canini si de consiliu , avand reflexele formate se vor aduna la acest festival lunar al sarmalelor , organizatii abilitate , "Prietenii animalelor" si primaria (care intretimp va amenaja incalzirea centrala a adapostului), ii va incarca in dube speciale si ii va transporta gratuit la in locatii securizate , urmand a fi cazati aici pana in luna iunie a anului urmator, cand vor fi din nou eliberati... si tot asa ....
In acest mod nu va mai fi necesara aceasta licitatie pentru operatorii care sa "stranga" comunitarii , micile interventii se vor face cu mascatii DNA eventual iar la bugetul local se vor aduce venituri.
Solutia propusa are avantajul ca nu supara sau streseaza pe comunitari , care oricum au toate conditiile asigurate pentru un trai decent iar consilierii vor avea si ei un fel de vacanta parlamentara ca si asa o bat in cap .
Trimiteți un comentariu