20 mar. 2015

Fondatorul cu generatoru'

Episodul televizat recent cu AL BATARN-FONDATORUL Miscarii populare citit atent in context si in continut a aparut ca o cumetrie nereusita dupa botezul unui bastard din flori , de geneza caruia nasul nu este in necunostinta , ba chiar are oarece amestecuri de ADN.
Ca lu' nea generatoru' de curente si politici nastrusnice i-au cam murit laudatorii si trambitasii , era evident iar compania feminina intruchipata de doua fete batrane desfigurate , e un argument in plus.
S-a intamplat ca la un eveniment unde se intalnesc invitati ce nu se cunosc si din acest motiv sunt rezervati de frica sa nu faca gafe in comunicare , toata atmosfera fiind din cand in cand amorsata sonor de cate un hahait ragusit si scremut dezinvolt.
 Pe langa brigada inerta de consilieri prezidentiali ce pufaia din cand in cand cate o judecata de valoare indoielnica , iesea i evidenta o figura de guzgan universitar cu soric lustruit si sparancene pensate ce semana cu o femeie macaragiu din filmele americane despre care am aflat ca era trimisul domnului pe pamantul patriei care sa tina haturile acestei miscari populare de 13-14 politic. 
Abia reusira pdl-istii sa-l desfunde pe prezident de dorsalul romanesc a lui pinalti , ca se si infunda din nou . E problema domniei sale dar derapajul sau in decorul nesimtirii extreme a atitudinii fata de partidul care l-a cocolosit in jilt atatia ani , denota un caracter fara caracterizare .
 Mai grav ca pe linia sa , si mezina infantila cerebral face si ea botul tuguiat a neplacere dogmatica democrat liberala si-si neaga modul de aburcare in caruta europarlamentara, mizand in perspectiva pe solidaritatea mondiala a romilor. E dupa chipul parintec si nu e de mirare ca in familie nesimtirea si incultura se mostenesc si sunt contagioase. Dupa cum spunea si in preambul creatorul , aceasta fundatie va aduna toti nemultumitii de la fundatiile anterioare : a lui Baconschi, a lui ungureanu, a lui Neamtu, si chiar a lui Roman , si in final va avea aceeasi finalitate ca toate acestea.

Niciun comentariu: