20 mar. 2015

Cununie si circ ...

O fi cununie , ? n-o fi cununie ??? nu poti sa-ti dai seama deoarece pana la data sorocului de dupa alegerile din 2016 , se pot intampla multe... dar circ este sigur ceea ce vedem la septelul politicienilor suceveni.
Menajeria bucovineana , cu cotetele imputite de afaceri si aranjamente necurate , pute de-ti ia judecata , iar fauna de politicuti aruncati din propria initiativa in listele electorale eligibile sau in evidentele partidelor, sta sa faca autoaprindere. Cum de ceva vreme incoace imperecherile si desperechelile din arealul sucevean , se fac cu aceleasi fete , s-a ajuns la un fel de consancvinitate transpartinica in nesimtire si prostie , de care nu trece nimic nou si circul perpetua.
Baisanul a stat el asa transcedental vangheleste si in final cu un forceps liberal absolut stralucitor a scos perla vietii sale de om politic zicand din adancul putului sau de gandire
........:"le transmit colegilor care vor să mă dreseze că nu ţine, eu sunt lup. " !!!!!!!
Ce exemplu mai evident de intelepciune mai doriti de la un asemenea conducator care declara deschis ca isi schimba numai parul dar naravurile nicidecum !!! , ce alta dovada de transparenta mai doriti ... ???? ce alt semn ca ii doare exact in noada cocisului de noi cei ce-i miruim crestineste si cinstit la vot odata la patru ani ... Ce va mai mirati ca la romani nuntile sunt facute cu vornicei mascati ....???? E noaptea mucegaiului etern !!!!!
Trimiteți un comentariu