20 mar. 2015

Ciolanele cainelui Vasile din Modrogan sau PDL ?

Bre Teodorescule , explicatiile matale logice despre cum a ajuns pdl-ul un maldar de ciolane ramase fara caloriferul de partid , asemuite tot de matale cu osemintele unui caine dezinteresat social (sa nu spun vagabond) din Modrogan, m-a dus cu minte la o anecdota povestita de un mecanic de garaj , maestru in bancuri:
Spunea nenea asta ce locuia langa centrala de electricitate, ca avea acasa un caine cam nesimtit, gras si puturos care nu prea isi facea treaba pe langa gospodarie , adica de a pazi proprietate de intrusi si hoti , ci dimpotriva se gudura pe langa ei... asa ca nenea mecanicu se hotara sa-i faca sama.
Cum la atelier era sudura autogena , lua un bot de carbid si-l baga intr-o bucata de mamaliga , si-l dadu spre consum canoinului pervertit la infractiuni. Mecanicul nostru ne povesti ca dupa ce manca mamaliga , cainele sau se umfla cat o vaca , si pocni de-i sarira ciolanele pe usina.
Capisci prietene teodorescu , ca cu PDL-ul se intampla ceva similar , botul de carbid bagat in mamaliga ideologiei pdl-iste a fost ARD-ul de conceptie basista , ce umfla partidul de ungureni pana plesni si se desumfla flasc la alegeri si abia se regasi cu blagoslovirea legii electorale a dreptului celui de-al doilea nascu la noblete

Niciun comentariu: