5 iul. 2014

ALL BLACK INCLUSIV

Eu as zice mai pe ruseste , (ca incerc sa ma peerfectionez pentru viitoarea comunicare transfrontaliera) SAPTAMANA "VSIO CIORNAIE" adica "ALL NEGRU INCLUSIV" cand vine vorba de ce s-a intamplat in politica romaneasca in saptamana precedenta.
Matale stimate tv privitorule  , ar trebui sa le oranduiesti  cu alea,alea d'alde basesti cu bani dositi de la tigani cu alea, alea d'alde antonesti , cu spitzuri nemtesti date in fesele liberale si cu "olaril-uri cu "ba pe-a ma-tii"" prin congrese sau cu alea,alea de secera si ciocan cu care ne pisara  mai consistent asa cred eu din convingere anticomunista trusturile de presa.
Fiind asa de larga paleta  cu care veghezasi observa coleopterele ce survoleaza gramada sulfuroasa si cenusie a politicii bastinase, eu zic sa fim corecti si sa-i cernim pe toti , nu numai PSD-ul , ca sa fim drepti , ca toti au suferinte in familie.
Vedeam in filmele italiene de "camora" adunati la cate o cerneala din asta dar facuta cu praf de silistra cum se adunau toti , cu meclele spasite , se pupau obraz la obraz si mai si tineau si discursuri si se laudau reciproc , cat de plini de calitati au fost cei ce luasera startul spre lumea cealalta.
Bine acum ai nostri au ramas la stadiul de pupat si fiecare din gruparile "doctrinare " isi ofera generos "piata independentei" spre potolirea durerilor si spectacolul e siropos continuu , nesimtit si prostesc in acelasi timp cu atat mai mult ca vine campania electorala si toti isi dreg glasurile si-si ascut brica argumentelor.
Saptamana trecuta , nea Nelu si-a dat la vopsit basca de proletar si tanti Nina l-a trecut in pomelnicul cu ceii vii propusi spre vindecare pe unul posedat ce cauta antenele de pe bloc cu care prindea ea in tinerete plenarele rusesti.
Tot de domeniul "frontierele cunoasterii" fostul director de partid ce a tinut pana mai deunazi erecta sageata liberala are judecata fracturata de crize de somnambulism astfel ca in momente de trezie , declara ca nu mai vrea lalea,alea, politice , iar brusc ce adoarme in vre-o sedinta si devine somnambul o da la intors , ca vrea , alea, alea de la politica si e tanar saracu'.
Unde mai pui ca si colegul lui al de-i lua de buna voie scaunul de la masa prezidiului trage si el avioane sub forma de bolovani monosilabici despre "rezolutia verbala" a partidului de reusi sa-l enerveze pe al cu broasca in gura ce statea pe pozitie si astepta sa fie fuzionat.
Zic io asa ca si liberalii sa-si tina aproape hainele cernite ca nici nenea guru al lor nu se simte prea bine de chemara SMURD-ul chiar.
Tot acolo stateau dupa cum aminteam si liberalii corciti de basescu la crestinismul democratiei , si al mic de fuse premier , si al mare cu capu mare ce le e sef acum , si al de scrise cu oi pe dealuri si ciobanul ala fatalau de vrea sa fie presedinte dar tine gura inclestata si e mare cat un primar neamt din ardeal, toti stateau preum satu vanzatorii de piei de closca si asteptau sa fie fuzionati in alta imbracaminte politica , ca a lor pute rau si romanul uita repede putoarea repetand permanent ca partidul lor nu e de vanzare. Ca veni vorba de ce uita romanul repede , si Elena Udrea se frectiona pe sub mesa cernita la judecata si remarca apocaliptic "Sa nu uitam trecutul recent: liberalii, parte a coalitiei raului in Romania!".
Am lasat la urma segmentul de alai innegrit de care matale te ocupasi frate consistent astfel ca nu mai am prea multe de spus...doar ca la guvern flacaiasul pilotel de curse si-a comandat un frac nou , cu joben ,bineinteles negru , incearca sa solfegieze "Pusei briciul sa ma rad...mai ! mai !!.." ca incepura a-i creste tuleiele prezidentiale si imparte pomeni cat e inca in viata ... ca cine stie.....

Niciun comentariu: