19 feb. 2013

"Un an de deBoccizare" sau "metastaza papusarului" ?

Nu sunt de acord cu termenul de deBocizare deoarece etapa in discutie nu a avut drept vector de guvernare pe boc, iar el guvernul sau si prezidentele nu au facut un pas in spate ci mai degraba au fost impinsi din prim planul politicii romanesti de generosul ianuarie 2012.
Ca hipofiza guvernamentala boc nu a secretat inca de la instalare hormonul de crestere este la fel de adevarat ca si faptul ca si lobul anterior a al hipofizei de la baza creierului lui boc , umbla tanga balanga prin teasta clujeanului nepermitindu-i nici lui nici crestere nici protectie fata de ventuza pinealului basescian.
Urmarind ultimele evenimente , comportamentul beligerantilor pdl dar si motivele reale ce stau la baza bataliei pentru controlul justitiei , zic ca ostilitatile au intrat in faza finala aceea de autodevorare, iar basescu se asigura cu ceva seva necrofaga care sa-i slujeasca supravietuirii in coabitarea sa originala cu usl. DeBocizarea a fost brutala cu taierea sforilor prin motiunea de cenzura astfel de a ramas papusarul fara jucaria-i ascultatoare , revenirea as numi-o echilibrare politico-dinamica mai degraba.
Cat despre destructurare , cea vizibila din justitie va fi finalizata probabil pana in vara sau pana la modificarea constitutiei, iar cea invizibila din servicii pana in primavara anului viitor , daca pana atunci nu avem alegeri prezidentiale. Tiranul disperat e in pampersi dar nu se preda , basca cand se schimba , si-i arunca in capul poporului. Cele cateva ate de comanda pentru sectele exclusiviste ce i-au mai ramas , le incearca cu disperare in toate situatiile iar reactia este vizibil sovaielnica , ceea ce cred ca arata faptul ca metastaza e aproape .

Niciun comentariu: