3 feb. 2013

Pana la referendum prezidentele juca cu natiunea LAPTE GROS, dupa referendum joaca BÂZA

In numele masurilor de austeritate in arealul romanesc a fost implementat jocul de societate LAPTE GROS , adic natiunea romana a fost pusa sa stea asezata unul cu nasul in fundul celuilalt iar indivizi care mai de care mai cracanati, asudati sau doamne parfumate la inghinal sareau intr-o veselie pe spinarile lor .
 Acest joc nerusinat ii avea in permanenta "la bataie" adica cum se spune in sport "la serviciu" pe guvernanti care erau in  intrecere in deselarea financiara a resurselor bugetare prin cardasii si cumetrii aranjate in stil piramidal mafiot , intr-un total dispret fata de institutiile juridice ale statului , si ele chemate la joc si invitate la saritura.
 In frunte arbitrul-antrenor-jucator  asigura pe toata lumea ca nu au cum sa piarda partida , mai ales ca avea sustinere si stranieri in echipa , cu care asigura dobandirea in permanenta de puncte castigatoare.
Toate au mers pana cand  cand gramada nationala a fost deselata si la refacerea ei echipierii nationali buimaciti au inceput a-si face ordine in asezare si au decis sa vada daca arbitrul-antrenor-jucator este  echidistant si au constatat ca era 30%. Jocul s-a spart mai spre toamna cand cracanatilor saritori de la guvernare , le veni vremea sa stea cu fundul in sus , la bataie iar arbitrul-antrenor-jucator  a cotit-o pe lovitura de osanda , data miseleste cu mantinela europeana de natia romana la tigva prezidentiala .
Astfel a fost schimbat regulamentul sportiv si acelasi antrenor arbitru-jucator propune natiei romane un alt joc de societate numit BÂZA. Astfel ca un individ sau un grup se tin la ochi si pun palma la spate asteptand sa fie plesniti. Cum se face ca din nou natia romana este din nou la primire , iar la serviciu de data asta e arbitrul antrenor-jucator  si cativa corifei credinciosi.
Cu asemenea joc , de dupa alegeri natia romana ia plesneli pe ascuns, dirijate de arbitrul national antrenor-jucator  , in cele mai diverse formule si procedee. Banuiesc ca aceast joc de societate o sa mai dureze ceva , dar cred ca dupa el natia romana va implementa jocul "DE-A PUIA GAIA" .. ceva de aratat mata moarta...si locul ei de ingropare maipe scurt :arbitrul -antrenor-jucator , ia o mata , o omoara , o ascunde , iar echipa nationala o cauta si cand o gaseste a castigat partida.

Niciun comentariu: