2 feb. 2013

Matusa Floarea a fost sigur pdl-ista

De ceva timp , de dupa alegeri mai precis asistam pe toate patratele media , scrise sau vorbite la o apologie a stapanirii adevarului absolut , cu care ne fericesc proaspaetii orfani de guvern.
 Nu intorci capul bine si auzi : "noi am facu si am dres , s-a dovedit ca asa trebuia facut , chiar comisia europeana recunoaste asta " ... ce respect la interlocutor, ce discutie sau argumentare , ce drept la replica , nu frate , se formuleaza o idee, se stabileste implicit ca e singura corecta , se admite deci ca e absolut corecta , in rest orice exista pe langa ea este complet gresit.
 Nimic din ceea ce unii naivi spun despre compromisul in discutie.
Mai grav este ca asemenea situatii foarte frecvente , sunt formulate absolut artificial si apoi vandute necunoscatorilor drept argumentatii de baza la situatii de conflict conceptual deschis cu autoritatile actuale, cazul patologic Macovei este semnificativ in asemenea situatie, unele foruri europene punand botul la aceste adevaruri personale intr-un mod nu tocmai dezinteresat.
Cred ca orice organizatie ecologista , ne-ar fi reprezentat mai bine interesele in comisia si parlamentul european , fata de serviciile aduse de reprezentantii fostei puteri simbriasi in aceste foruri.
 Raportul MCV si sursele sale de documentare sunt  de asemenea  mostre de antidiplomatie romaneasca in plan extern,  care are la baza din nou aceeasi pretentie primitiva de stapani ai adevarului absolut dat de corifeii prezidentiali pripasiti prin europa.
Numai ce a inceput oarece tremur in CSM ca au si fugit la inalta poarta acesti autisti si cu fesele stregand peretii coridoarelor democratiei europene au luat dreptul de exclusivitate in a zugravi romania cu  culorile lor alterate .
Pacat ca romanii le deconteaza acestor brute ideologice biletul de intoarcere in tara, pentru ca nu-si merita cetatenia.
 La tara am avut o ruda, matusa Floarea care avea un obicei ciudat in a-si arata calitatile sale spunand ca toti gresesc , numai ea nu face asta niciodata , si sustinea  asta pana la limita conflictului.
 Facand o analogie , am constatat ca am avut sigur in persoana ei , fiinta vajnica a unui ideolod pdl-ist potential, pacat ca sa prapadit saraca , ar fi fost un politruc cu greutate acum la ananghia portocalie.

Niciun comentariu: