21 feb. 2013

Frankenstein si bomba Kuru

Lipit cotidian de televizor , cu cateva zile in urma , cand eram pe un post ce nu prea il agreeam  cu niste informatii evident tendentioase si manipulatorii , au aparut niste pureci cum se spune, pe ecran cand  instictiv mi-a tasnit in minte combinatia lexicala "prima bomba cu pureci". Avand un spirit polemic m-am dus imediat la goagal si am dat o cautare sa ma conving cat de departe este imaginatia mea de realitate.
 Surpriza a fost totala  iar analogiile reale cu stirile prezentate spre manipularea mea informationala erau mai mult decat evidente.
Mergand pe firul apei cum se spune cand esti ratacit in jungla de informatii , am ajuns in final la informatia ca intr-adevar au existat bombe ceramice cu pureci infestati cu ciuma , dar si la localizarea  laboratorul periculoasei bombe descoperite de mine. Cum savantul ce pastorea laboratorul incerca sa reconstituie din bucati sfasiate in octombrie trecut , un zombi politic de minima supravetuire , intr-o pauza de lucru cand si-a dat masca  l-am identificat pe  frankensteinul inventator al bombei cu pureci.
Utilizand propria tehnologie oculta acesta s-a autoresuscitat in spatiul carpato-dunareano-pontic pe un anume John Diepel (n. 10.08.1673) si are patentul a mai multor rezultate rasunatoare cum ar fi : transferul sufletelor, rasul homeric cu nitrogligerina din untura umana, albastru de prusia si portocaliul de modrogan, autoflagelarea prin plansul la microfon.
 In baza cercetarilor proprii acesta a precizat ca varsta sa de vortex este de intre 340 si 341 ani ,  dupa care nu se mai poate autogenera motiv pentru care am devenit brusc atent si curios asupre persoanei sale.
Se vorbeste ca savantul , ar fi propus japonezilor in al doilea razboi mondial , virusul descoperit de el Kuru , pe care l-ar fi experimentat  pe canibalii din Noua Guinee.
 Reluarea experimentelor in noile conditii de existenta a societatii informationale si internetului  da mari sperante frankensteinului de a testa pe canibalii carpatini intr-o forma noua , noul Kuru care nu e decat o versiune Ebola- a Virusului Vacii Nebune si Blonde(VVNB)
Se pare ca Vacuta Mov , ar fi un antidot de atractie si toleranta sociala  cu efect slab la  efectului de dezbinare al   Kuru-lui distribuit prin bomba media cu pureci infectati. Presa de specialitate semnaleaza ca acelasi savant lucreaza intens la o noua versiue a pestei maghiare pentru zona harghita covasna care ar avea destinatie eradcarea contractiilor  huno-daco-romane .
Intre colaborarile sale savantul a lucrat impreuna cu un asistent mic cu capul gol cu care au eradicat "aviara gripa" (engl.) si studiaza acum  virusul leucemiei de partid , avand drept scop colorarea  definitiv in negru a oricarei tente portocalii de partid.
Pe agenda de lucru imediata sunt si alte provocari intre care implementarea practica a efectului concurential al buclei rebele asupra ovulatiei sterile la mamiferele alfa din mediul electoral ,proiectul este in stand-by si urmeaza sa fie demarat imediat.
 Deci stimati prieteni , realitatea este mult mai ingenioasa decat imaginatia noastra , asa ca nu considerati niciodata ca stiti totul despre ce se intampla in jurul nostre, deci mare  atentie  la bomba cu pureci infectati cu Kuru si la VVNB , ce vi se serveste cotidian atat timp cat savantul vietuieste , el fiind pe ultimele sute de zile.
Pentru cei ce au dubii asupra existentei bombei Kuru , le recomand cu caldura google  .
Trimiteți un comentariu