16 feb. 2013

Dorsalul,cheratina si ovulatia de campanie reloaded

Apoi stimatilor... ce se vorbeste despre parapetii hormonali ai prezidentului care si-au pus la bataie toate cele , pentru ca gena marinareasca sa ajunga sa penetreze natia romana stiu eu ce sa spun !!!??? oi fi adevarat , n-oi fi , habar n-am , dar de faptul ca colectionarii de par au cazut pe spate daramati de recolta celor cinci chile de par dobanditi prin epilarea lui udrea de la brau in jos ,in vederea noului loock de campanie, sunt absolut sigur ca ai dreptate.
Pai poti sa mai pui la indoiala existenta masei de cheratina paroasa la asa animal politic , crescut dupa chipul si asemanarea marinerului , dupa cum chiar el a spus-o ??? nu poti.
Frate ine apocalipsa , dupa cum vazuram ca se arata la rusi , acusi acusi ajunge si pe la noi , daca mai cautam mult sa scarpinam coabitatul la bucla, ca la romani orice rau care vine , vine sau de la rusi , sau de la cei de ne conduc.
Recent am vazut cum homo coabitus, sa nu zic cubitus, iese si ia iarasi natiunea la pisat (adica macinat in piulita, ca sa nu bagati acolo vre-o diacritica) si debiteaza judecati de valoare , avand tulumba orientata spre proprii oameni care si-au pus pielea la saramura , sa-l salveze si acum primesc caca prezidential pe freza.
Probabil maestru a facut precum vazui eu la Suleman Magnificu , a adunat amazoanele Anastase,Mantale,Boagiu,Sulfina,Anastase,Macovei si care or mai fi fost ele acolo sub acoperire, le-a analizat nivelul de feromoni si stadiul ovulatiei politice , si a hotarat ca e momentul sa lanseze un atac frontal pentru adjudecarea pdl-ului imprastiat pe toloaca opozitiei.Prin asta si-a aratat definitiv si fatal solutia sa morala Udrea cea crescuta si scoasa de el la balul politic.
Dupa cum am revazut cat de pretuite erau posterioarele madamei de colegii de partid , nici nu are cum sa piarda , asa ca vaselina ungureasca va avea un oarece concurent cu care sa se tavaleasca anul viitorin in campanie. Acum gandesc eu asa ca daca si asa a marinerul le-a taiat amazoanelor cate o tata sa poata fi mai combative in campania din partid ,( ca sunt din aia de au protestat la carnea de cal ), nu s-o fi grabit ??? ca daca nu castiga are de recuperat juma de norma de silicoane cu cheltuiala de partid ???si sponsorii incep sa nu se simta prea bine .

Niciun comentariu: