19 feb. 2013

Contrabandistul cu contrabas

Nu stiu cati au avut ocazia sa auda cum suna un contrabas dezacordat , de aceea, cei nu au avut asemenea ocazie , ii invit sa asculte cu ochii inchisi timbrul vocii elenei udrea cand tine un discurs... nu e nevoie sa incerce sa inteleaga textul , nu ca nu ar avea ce intelege , care e de fapt adevarat, dar ar avea al doilea motiv sa li se increteasca  timpanul .
Asemenea instrument politic ramas credincios mentorului politic virginal este acum paiul salvator cu care contrabandistul antinational  spera sa-i mai prosteasca inca o data pe prosti si sa recupereze cu el ce a mai ramas din starvul portocaliu , la eventuala sa intoarcere in libertate si in politica.
 Probabil o sa mai vedem ceva timp si sound-ul de fundal ce-l acompaniaza , in totala discordanta si dispret cu realitatea , bunul simt al adevarului si spiritului politic national.
 Recent am vazut pe repede inapoi intreaga evolutie a contrabasului dezacordat sub arcusul contrabandistului si m-am cutremurat ca personal am pierdut cativa ani din viata alaturi de alte mii de destine distruse ,de capriciile marunte ale unor aventurieri politici verosi si fara masura.

Niciun comentariu: