2 nov. 2012

Vine schimbul la umflat trompeta !

Verificati-va presiunea cand intalniti liberaliDomnu liberalu' incearca bre ceva schimbare de discurs politic nu lua imediat trompeta abandonata si te umfla la avioane de promisiuni si pe principiul "hai sa-i prostim pe prosti" te imbatosezi la electorat si te arati ce si cum i-ai invins mataluta pe fostii guvernanti.
Cum adica vei vorbi special despre „dorinţa noastră, a celor din USL” de a face bine fiecaruia ??? , ... de promisiuni ducem lipsa ??? ... se vede ca nu prea ai inteles la ce schimbari se angajeaza oficial USL-ul. Pai  din discursurile potentatilor USL, eu am inteles ca o sa promovati principii noi atat in guvernare cat si in promovarea oamenilor implicati in asta, ceea ce dumneata nu ai concretizat nimic in discursul dumitale sforaitor , preferand un patefon lamentabil.
Neicusorule , lumea e in schimbare si nu te baza pe votul negativ impotriva lui Flutur ca s-ar putea sa te autosurprizezi cu fantasmele in care te scalzi , puicusorule pentru ca daca nu convingeti aveti viitorul asigurat precum taranistii.
Sa-ti mai spun ceva domnu liberal cu discurs fudul si voce groasa: Degeaba dorinta daca nema putirinta

Niciun comentariu: