23 ian. 2013

Un bagaj suspect in cursa 2013 directia Cotroceni

Un individ desirat si nebarbierit cu fata de arab neinformat si dictie raraita ce are domiciliul undeva in mansardele palatului Cotroceni a fost identificat de serviciile massmedia si de analistii politici profesionisti , dupa scanarea zborurilor interne si externe din spatiul aerian democrat liberal ca fiind autorul amplasarii la bordul cursei 2013 cu destinatia Cotroceni , a unei incarcaturi explozive cu scop diversionist.
     Respectiva incarcatura are dupa parerea multor specialisti scopul de a destabiliza pilotul automat al navei USL-626 si a produce dezordine la bord si divergente intre pilotii acestuia.
     Natura explozibilului acestei incarcaturi se banuieste a avea componente de hidrogen sulfurat digerat in intestinele unui marinar ramolit ce bantuie cu sticla in buzunar pe coridoarele palatului.
      Specialistii politotehnisti au intervenit si incearca sa dezamorseze bomba cu fas brizant , prin pareri , teorii si istericale. Unii observatori independenti banuiti ca ar avea cunostinta de formula utilizata strecurati la bordul cursei mentionate isi fac curaj sperand ca in ideea despicarii in doua a navei o sa reuseasca sa se mentina pe partea dreapta , in timp ce la sol se fac simulari pentru o aterizare fortata care sa protejeze partea stanga.
Din discutia turnului de control cu pilotii navei  lucrurile par a se desfasura conform graficului de zbor , si se mentioneaza ca ei au mai fost confruntati cu asemenea diversiuni si cunosc dupa miros formula incarcaturii si  ca au la bord antidetonant suficient ca incarcatura obligatorie  din toamna.
Unele surse mentioneaza ca  lupul de mare plesuv ,creierul  ce  a conceput lovitura, a mentionat in particular ca desi se simte ramolit ,cu sfincterele slabe si garniturile pierzand lichide mai spera sa paseasca cat mai  curand  pe puntea unui vas , iar pe surse se vorbeste ca este foarte des vazut umbland cu carja prin gainatul de prin curte si haraind cu el printre gard cocoseii aflati la putere  in curtea poporului vecin.
Din cand in cand cate o gospodina oxigenata   din vecini care mai lucrase la palat sta cu baticul in gura si-si fac cruce sperand in ajutorul protectiei divine asupra tatuatului cu zvastici europene in nostalgia baldachinelor de altadata din camera tezaurului.
 La poarta palatului niste  d'alde diaconescu  muzicanti suflatori din clanul popoului   striga ca in nava respectiva ei isi asteapta trompetele rechizitionate si ei au contract de concerte la sala parlamentului  pentru 4 ani si nu pot face playback fara mic dejun cu bufet suedez si guvernanta care sa le incalzeasca mustiucul.
Agentiile de presa citeaza si persoane independente care par a fi linistite si interesate de deznodamantul crizei ... de exemplu un doctor sepelit  promitand chiar verbal poporului "lasa dom'le ca rezolvam in toamna 2013, sa vedeti..."
Asteptam in continuare informatii despre desfasurarea evenimentelor , oricum in camera de comanda a navei pilotul, copilotul si telegrafistul agrag  pastreaza un calm aparent.
Trimiteți un comentariu