12 ian. 2013

Tablele lui Toderut trebuie rescrise

Cu ceva vreme in urma, tot asa , intr-o situatie similara cu cea de acum din ministerul de interne, a fost luata initiativa intocmirii unui chestionar al deontologiei profesionale a politistului , care a fost formulat si acceptat la nivelul politiei , de comandantul politiei Suceava Toderut si nu mai nu stiu cum. La vremea aceea pe langa aberanta de continut a aparut ca o ciudatenie procedura de aplicare si tinere la zi a normelor de conduita profesionala prin acest mijloc, dar vedem ca acum Toderut a fost copilas de fasa in ineptii administrative din ministerul militienesc.
Ce spuneam mai inainte se  demonstreaza prin actiunile intreprinse de noua conducere a ministerului , de verificare a nivelului de hartuire sexuala a politistului roman , cu toate ca era mai bine ca asemenea control sa faca o hartuire profesionala a plitistilor daca revedem filmul violentelor si abuzurilor politistilor la manifestarile din iarna trecuta .
 Una peste alta pe langa penibilului complet a modului de desfasurare a acestei activitati de verificare , rezultatele sunt previzibil nule daca nu se anihileaza acel aspect de golanie generalizata mentionat chiar de noul ministru.  Pe de alta parte daca privim la enormitatile ce se relateaza "din campul intern  infractional" te umfla rasul concomitent cu furnicaturi pe la ceafa cand auzi de comisari ce-si prezinta sexul in erectie spre onor sa fie salutat de subalterne hipnotizate de spaima restructurarii sau sefi de post ce-si pun pasarica in fata cutitului pentru motivul de a-si demonstra superioritatea in a asigura servicii all inclusive sex unor procurori sau judecatori,  iti vine sa te ciupesti ca sa vezi daca nu cumva te-a luat somnul si visezi.
Mai incolo printre olteni alt comisar nu avea pofta de mancare decat printre chilotii bucatareselor din vestiar astfel incat te intrebi de asemenea daca examenele psihologice nu  ar trebui facute dupa investigatii aprofundate in ospicii specializate si apoi imbracati pacientii in camasi de forta nu in veste antiglont pentru ca pericolul vine din cealalta parte nu din partea infractorului.
Ca orice roman impartial care a vazut multe , stiu ca precum spune Murphi "orice lucru care incepe bine se sfarseste   prost" eu l-as completa ca "ce incepe prost se sfarseste si mai prost", asa ca verificarile in curs nu sunt decat o injectie la un picior in cangrena.
Dupa mintea mea era necesar pentru o totala transparenta a masurii dispuse ar fi trebuit facut si controlul ginecologic la toate politistele, efectuat in piata publica , pentru depistarea onoarei nereperate , bineinteles ca ar fi fost binevenita si  valorificarea de catre SRI a rezultatelor spovedaniilor de la sfirarsitul postului Craciunului  ocazie cu care  s-ar fi economisit si niste bani ca si asa bugetul e costeliv rau.
 Ma gandesc de asemenea ca s- ar fi obtinut bune rezultate daca procurorii ce alergau taranii alegatori cu biblia pe capota dupa referendum, daca spun , si-ar fi completat chestionarul si cu o intrebare daca nu au vazut sau au stiinta de vre-o foscaiala prin gardul  viu de la primarie ,cu vre-un politist asudat cu sapca data pe ceafa prelucranu-si constitutia peste vre-o femeie slaba in uniforma.
Zic si io asa in ignoranta mea ca daca se pleca urechea la calea ferata cum se spune auzeam cand vine trenul si reuseam sa ne ferim , nu sa ne trezim cu femeile politist in sir indian aliniate si umilite sa raspunda daca cumva vantul le-a ridicat fusta si prin preajma dom. comandant nu a belit ochii si si-a facut oarece planuri de aplicatie de deplasare in terenul observat.
 De aia zic eu ca nenea Toderut concitadinul meu mai deunazi, cand a elaborat el abacul ala de verificat politisti a facut o omisiune regretabila si majora  si uite ca au luat-o toate de-a droanga de sta in toata tara organul drept si ascultator la comanda .
 Bine acum dupa cum observam pe media , in circumvolutiunea politistului , hartuirea sexuala  din imediata vecinatate a bunului simt este unul si acelasi lucru cu perversiunea sexuala sora cu violul de unde se vede clar in cutia craniana cu cascheta un anume mod de gandire primitiv  ca de eleganta nu poate fi vorba.
De stau si ma gandesc putin nenea Toderut are circumstante atenuante , in sensul ca ar fi avut dificultati serioase in formularea testelor pe problematica hartuirii sexuale , date de imposibilitatea stabilirii organului responsabil  . Daca ne uitam in jur o gramada de fetite de cum li se aduna  putin carnea pe ele , se si imbraca provocator , lucrand in slujba diavolului ispitei care se materializeaza in cazul de fata intr-o potentiala hartuire sexuala , fapta care trebuie vigilent observata si pedepsita de organul de politie. Acuma te intreb eu cetitorule :ce se intampla cand  organului insusi ii este agresata privirea cu niste picioare pana in gat de catre alta persoana care si ea la randul ei e organ, ai ? cum rezolvi problema si desparti graul politistului bun de neghina politistei in uniforma intrata la apa ? Falfai si eu mana ca impuscata si zic : dovada ! dovada! .
 Probabil de asta nenea Toderut a trecut duis pe langa problema precum Anastasia iar tablele sale trebuie rescrise.
Trimiteți un comentariu