18 oct. 2012

Si in Mos Craciun sa costumati arhitectul tembel.

Primaria si-a tras arhitect meserias
http://www.monitorulsv.ro/Local/2012-10-18/Craciun-vienez-pe-esplanada-modernizata-din-centrul-SuceveiEu zic ca musai trebuie ca primarul sa-si sacrifice niste izmene si un halat de baie rosu , sa-l costumeze in Mos Craciun , pe arhitectul sef ce a proiectat maretul acoperamant al parcarii subterane. Mai lipsesc niscaiva placi de marmura neagra si cateva madone cu sfintisori cu puta despuiata , imprastiati pe locul vechilor plantatii de trandafiri si ansamblul arhibetonal se se autodefinea ca si eleganta similar cu gustul edililor ce au avizat asemenea plaga de imagine urbana.
Trebuie cel putin sa fii tembel , daca nu chiar dus de tot cu bibilica , sa faci pe un perimetru atat de mic, 2 parcari subterane despartite de 6-7 metri de pamant , care nu comunica , care au fiecare separat accesul auto si de persoane.
De aceea zic poate vine genialul arhitect si poate avem sansa sa-i ia cineva gatul sa ne fereasca pe viitor si de alte realizari.
Inteleg ca acesti artisti ai conceptiilor edilitare sunt vizionari dar asta a vazut suceava si dupa caderea meteoritului  si a incercat  sa se adapteze.
Domnule primar , va sugerez ca pretuire sa faceti o BULA SUCEVEANA prin care fiecare cetatean sa participe cu 1 kg de ciment pentru un cavou destinat artistului arhitect amplasat pe locul statuii lui Petre Musat , ca si asa nu mai avem nevoie de nimic specific si a venit progresul peste noi si ne-a intepenit vechea esplanada in niste  corabiii de beton iar lui sa-i acordati titlul de ARHITECTUL BULA.
Trimiteți un comentariu