1 dec. 2012

Romanii sunt fideli odata la patru ani

Pentru coada de alegatori din sectia mea


Orice nemultumire legata de fidelitate ar avea stimabilul Avram , nu poate sa nu observe cum periodic in sezoanele electorale stabilite acum la 4 ani , romanilor le vine asa un fior de bisericuta cand pe ulitele lor trec batalioanele romane ale candidatilor la ciolan. Bineinteles ,ca orice impartial ei au opinii partinice pe care le respecta cu fidelitate adica in schimbul unei sticle de ulei , o galeata sau o punga de fidea ca la asta m-am referit ... ca doar nu va fi trecut prin minte niscaiva chestii de onoare si etica .
Rezon .. ca e libertate de opinie !!!
In sezonul asta e cam seceta la fidele asa ca o sa asistam in ultima saptamana la ce nu a vazut nicicand democratia postvictorasai grija de copii, in mizerii si insulte. Vazand toate astea daca te mai miri ca cutare fatuca are la capatul de linie acari pupaciosi si fraieri dar fideli , nu-i decat un semn de derapaj al modului de perceptie a realitatii . Pe mine deja ma incearca un "vertige" si dupa cum ati observat nici nenea Ober nu se simte prea bine ca vazurati ce carabani la sudalme adresate nomenclaturii populisice cersetoare de voturi.
Daca da domnul si trecem alegerile , nene Obere si nu-i vant sau viscol prea mare si avem ceva papica poate ne facem ceva analize sa vedem daca nu am murit si noi nu stim. Vezi anunt-o pe coana Tina ca se baga ardei iuti la liber si gratis pentru cei ce voteaza cu popoul la popou si daca nu-si rezolva pana atunci problema ei cu violu' poate se miluieste cineva de-i vara un ardei, asa pentru atmosfera si liniste pana la sezonul urmator.
Ca gandii la asta , dar daca astia ce se dau castigatori au oarece asemenea ardei iuti prin programul electoral si nu-i observaram si dupa ce-i votam hasti ! ni-i vara pe dindos de optiunile noastre , crezi ca mai putem sa mai facem o revolutiune ... ia ganditi ... ca eu sunt confuz...poate ma lamureste cineva ... HELP !

Niciun comentariu: