3 oct. 2012

Precum glasui Gerula

Dar ramane cum spune Bobeico


... cum spui si matale stimate domn , articolul descrie o stare de fapt modului in care se apreciaza o scara a valorii la romani, atitalentul jurnalistului subliniind starea de fapt a perceptiei normalitatii la noi.
Pe cei ce sunt intrigati de concluziile noastre va intreb "cat stiti dumneavoastra despre sarcina pelviana" astfel incat sa va permita sa sugerati o solutie unui medic ???
Banuiesc ca nimic , atunci cu ce drept victimizeaza prin apreciere publica negativa ,jurnalistul articolului pe medicii in cauza , astfel sa dea bine cu "poporul"??. Vedeti asta e boala noastra a romanilor indolenti : suntem priceputi la toate si talentati sa gasim greseli la toata lumea inafara de persoana intai !!! Cu ce drept ne sugereaza jurnalistul ca reclamatiile sunt justificate iar concluziile si demersurile medicilor sunt false sau gresite ??? Nu e o alta fata a ceea ce spuneam mai inainte ?
E foarte simplu sa faci fel de fel de supozitii in argumentari la probleme grave care-ti afecteaza familia sau persoana dar totusi putina judecata si sinceritate nu strica. Banuiesc aici un pic de subiectivism cu tenta de castig prin despagubiri materiale... manifestat pompieristic in cadrul campaniei generalizate de culpabilizare a medicilor si asta e deranjant si jignitor pentru cei ce pun pret de educatie si cultura, pentru cei ce nu au asemenea
jena totul nu e decat un solfegiu de vioara dezacordata. Pentru cei nervosi ,impotriva medicilor pun o intrebare : stiti cati ani invata o persoana sa ajunga medic specialist (cum l-o chema Chifan,Bobeico ,Radu, sau oricum l-o chema) ? si stiti la cate privatiuni sunt supusi (de la remuneratie la conditiile si timpul de munca) ? Probabil ca nu ! Si daca e asa cum va permiteti sa-i batjocoriti cand dumneavoastra probabil ati intoarce capul sau ati voma , cand ati fi pus in fata unui pacient adus fortuit si sfartecat pe targa la spital sa i se salveze viata . Folclorul e larg cu povesti dar coborati la realitate.
Trimiteți un comentariu