26 oct. 2012

Nu te inalta prea tare in sa prietene !!!

Sfat pentru tizul meu


Chiar asa , degeaba pui pe seama unor tradatori , infrangerea dumitale in alegerile locale , observ ca nu ai inteles nimic din asta si daca nu schimbi ceva in abordarile dumitale propriumajiestoase o sa recidivezi.
Pai cum stimabile te vezi dumneata asa tam nesam autopus la paralela cu divinitatea si faci comparatia cu Ghetimani ??? e ceva ce un crestin cu masura nu ar face niciodata. Pe ce te bazezi cand faci asemenea apropiere ??? ca mie imi pare ca e semnul lipsei de masura si o aroganta perdanta ce te paste.
Indraznesc sa spun ca desi nu-mi place , daca iti mai reduci din alonja-ti artificiala cu care te crezi inzestrat , dar si din anturajul pedelist din imediata-ti apropiere ai putea sa-ti castigi mandatul , nu pe seama propriilor calitati ci mai degraba prin lipsa de vlaga uselista .
Usor nenicule nu te inalta in scari ca s-ar putea a ametesti , daca nu cumva deja ai oarece vertige-uri.
Chestia cu
Bucovina , vanturata peste tot incepe sa intre intr-un fel de folclor local care nu foloseste nimanui, si pana la urma de ce sa-ti permiti dumneata sa diluezi identitatea exacta a spatiului teritorial al bucovinei , de dragul unui motiv publicitar electoral de o calitate indoielnica ??
Pe mine ma deranjeaza acest lucru pentru ca bucovina adevarata ma identifica si nu brandul dumitale de pe afisele electorale din vechiul regat sau de pe cranatii cu traditia expirata.
Asta e maestre ... lucrurile nu sunt ce par a fi si nu te mai imbata cu apa rece ca pana acum pentru ca lumea e in schimbare si daca nu te adaptezi esti pierdut , dar asta se vede ca intelegi mai greu ...asa ca nu te inalta prea tare in scari iti zic din nou...
Niciun comentariu: