27 nov. 2012

Nenea Preda , da-ti mustata jos ca ai caca pe ea....

Unui parlamentar ofuscat


Inainte de alegerile locale , avertizam pe onor domnul Flutur sa nu se inalte prea tare in sa ca s-ar putea sa-l ia cu ameteli , si s-a dovedit ca am dreptate pentru ca a pierdut pe mana sa, de aceea-ti spun si matale sa o lasi mai moale cu vitezismele. Personal pe dumneata si pe dl flutur va simpatizam , nu ca ma ard de dragul pdl-istilor dar dupa judecatile mele ati fost ceva mai rationali in activitati si ca aveti un discurs subtire, argumentat si logic... dar pana la un punct. Limita la care ma refer este cea a onestei aprecieri a propriilor voastre pozitii in contextul partidului din care faceti parte iar G.F. a pierdut pentru ca nu a stiut sa se delimiteze, de aceea spun sa renunti la mustacelile matale rautacioase la adresa adversarilor politici si sa incerca sa te indepartezi de ciracii verosi si grei , ai putea avea o sansa de supravetuire.
Deci in concluzie zic ca ar fi cazul s-ti dai jos mustata ca are oarece mizerii pe ea de la afirmatii gratuite si mare grija cand te asezi in sa.
Cat despre
Bucovina , a cui o fi ea ,nu-ti-o (nu Nuti) mai bate in cap asa fara intaritor ca nu faci decat joc de picioare.
Apropos ca veni vorba, daca o vezi pe doamna Nuti pe la vre-o agapa politica , spune-i ca a inceput sezonul de vanatoare la "Covrigii cu caini in coada" zii sa te ia impreuna cu aiatolahu' si inca cativa talibani la ha ha haituit asa ca protejeaza-ti glasul si cu doamna Nuti baga fara numar la oua crude pentru coardele vocale.
Trimiteți un comentariu