2 nov. 2012

Miniaturi maestre Lungu , miniaturi

Unui primar ce o are mica ... (piata de defilare)Armata romana elibereaza Ardealul si noi ii sarbatorim memoria si jertfa prin defilari intr-o piata de 10x10 metri !!! Bravos natiune , bravos urmasi , bravos edili !!!
Avem in sange nimicnicia de a trece in derizoriu lucruri valoroase si a ne face glorie cu kiciuri si pastise , asta se poate spune despre capacitatile de a conduce si organiza treburile municipiului si in cazul de fata. Vorba lui INVIZIBILE daca te uiti la civilii de pe margine numarand dalele pe care stau (vreo 10-12 in linie) ,analizezi functiile lor , daca mai vezi la beraria spatioasa din spatele catorva braduti, si raportezi ca acest loc este numit pompos "piata tricolorului" vezi o atitudine a unor ciocoiti fata de eroi.
Cum se face ca onor edilii nostri n-au gasit un mod de a amenaja un loc decent si de cinste pentru asta, dupa ce in prealabil au mutilat o esplanada cu trandafiri si au umplut orasul cu corturi de berarii ??? Explicatia ,eliminand interesele obscure este ca atata putere de intelegere la estetica si respect au si nu trebuie sa cerem mai mult. Asistam in continuare a evolutie edilitara progresiva ce-i drept dar scremuta si inghesuita intr-un primitivism si amatorism daunator posteritatii pentru ca orice amenajare edilitara defectuuoasa acum produce o reactie in lant dezvoltarii urbanistice viitoare..

Niciun comentariu: