15 ian. 2013

In amazonia copacii cand se prabusesc , nu fac zgomot

Este perfect adevarat cand spunem despre faptul ca in amazonia daca un copac se prabuseste , nu face nici un zgomot, deoarece nu este nimeni sa-l auda, deci daca nu a auzit nimeni este liniste deplina.
Este infiorator sa iti inchipui ca in jurul tau se intampla drame despre care nu se stie , care pentru noi nu produc suferinta , deci nu exista.
Urmaream la televizor o emisiune despre erorile judiciare a caror existenta a fost scoasa la lumina , in diferite situatii si imprejurari , care in absenta acestor dezvaluiri ar fi provocat suferinte si distrus destine fara ca nimeni sa nu clipeasca.
Cat de convertit in fals si rautate trebuie sa fii astfel incat sa insisti a conduce  in societatea in care se intampla asemenea nedreptati frecvente fara ca sa doresti in nici un moment ca aceste lucruri  sa le schimbi !!!!
Revolta mea data de dispretuli fata de etica profesionala a dreptei credinte in adevar ma face sa cred ca Vasilica sau Cezarica sau Monica , Traienica , Emilut sau Falcuta , Georgica si multi de teapa lor sunt rebuturi pe care societatea noastra le suporta , numai din cauza excesivei tolerante romanesti . As da circumstante atenuante dar refuz deoarece abia dupa abandonarea puterii aceasta paturica de indivizi si-au dat arama pe fata mintind si proferand acuze pe care ei insisi nu le cred dar le sustin numai pentru a-si justifica prezenta politica. Batalia ce o sustin acesti indivizi pentru pastrarea instrumentelor de coercitie discretionara este forma lor de respiratie iar intoarcerea societatii romanesti la normalitate presupune asanarea lor a obiceiurilor si a mijloacelor de actiuni ilicite.

Niciun comentariu: