26 oct. 2012

Granit cu inscriptii kirilice si pauni se poate ?????

Primarul n-are bani de mausoleuAlooooo !!!! primarul si consilierii e acasa ????
Daca da ,sa iasa afara sa observe ca in suceava proiectele pentru protejarea spatiului verde lipsesc cu desavarsire !!!!!
Puneti bre pe zona pietonala de promenada granit negru si scrieti in kirilica hotararile primariei . si cumparati niscaiva pauni pentru esplanada casei de umplutura (ca cultura e zero) , fazani sa nu luati ca aveti din belsug din cei ce va platesc lefurile.
Ar fi folositor celor ce deapana pana pe deal la cimitir cativa kilometri pe jos deocamdata (ca de tine mult criza o sa foloseasca dricul) sa puna flori pe granituri inscritionate, pentru ca ar veni direct la lespezile lui lungu din centru sa faca ofrande si blagosloveli suierate in coltul naframei de genul " zda mami voastre de ciocoi".
Daca se aude acolo in sala de consiliu unde clociti voi cele ce sunt trebuincioase obstii , strig : vedeti bre ca aveti undeva la paduricea din spatele bulevardului G. Enescu , o groapa ce se vede din satelit si poate va plesneste vre-o idee de a schimba ceva acolo ... deh... daca mai traia la guvernare udrea , poate facea vre-un bazin de schi sau sau vre-un teren de partie , ca din astea nu facuse marea absorbanta basesciana .
Parerea mea !!


Niciun comentariu: