25 oct. 2012

E Lung primarul ba e lat

Erata lui Cosbuc


Ba e rotund ba e patrat ... iti vine sa spui cand vezi atata stiinta si constiinta civica locala pentru persoana sa Rotunda si Patrata .....
Pai cum vine asta bai nene delegatule national al Romaniei in Congresul Puterilor Locale si Regionale de pe langa Consiliul Europei raspunzator de probleme curente ??? , vazut-ai matale , asa in treacat in deplasarile de prin europa (bineinteles pe banii nostri, in interes de serviciu) , vazut-ai intreb cum este tratata problema parcarilor (atat ca amenajare dar cat si ca tarifare si administrare )?? Se pare ca din aceste deplasari ai retinut numai marimea diurnei si gustul bufetului suedez pentru interesele persoanei matale rotunde si patrate. Intr-o urbe moderna , in noile conditii date de expansiunea auto si criza de spatiu , fiecare centimetru de spatiu public este administrat la sange. Orice solutie de parcare este amenajata si oferita publicului , obligatoriu cu taxa , exceptie riveranilor care au o oarecare reducere pentru un tichet anual . Auzi sa cheltuiesti o gramada de bani si primul gand dupa ce termini investitia este o solticarie cu bursucii regimului riverani parcarii prin care le faci pasuire 10 ore de parcare gratuita. Care cetatean ce tranziteaza suceava sta mai mult de trei ore ??? De aceea te intreb cum naiba te-o fi ales la Congresul ala al Puterilor Locale , ca gandirea manageriala e nula la matale???
Macar un sistem progresiv limitat de reducere a dar nici chiar moka , nene congresismene ca pute a interes local personal.
Poate l-ai vazut pe mister Beam ce voia sa pacaleasca bariera de intrare in parcare cu plata , daca da, aia e solutia problemei si nu te mai screme sa inventezi fel de fel de amenzi ... mai priveste bre .. in jur si orienteaza-te ca dupa cat se vede ai un sceptru pe care consilierii il vad ca un baston alb si te trateaza ca pe un orbete , in raport cu interesele lor.

Niciun comentariu: