3 oct. 2012

Dar defunctul Sofronie ce zice ?

Saracu primar domnul sa-l ierte...


Pai cum asa stimabilelor robe scrobite in tertipuri avocatesti ??? , pai cum asa ... saracul Sofronie probabil se invarte ca un ventilator acolo la curtea raiului sau unde o fi , cad aude ca "ai de dincolo" ii mai tin numele prin terfeloafele judecatoriilor alaturi de pungasi despre care nu se zice nimic de parca ar fi niste zombi nereusiti .Bravos onor justitie romana ... beliti  fraierii si pe ce mai sufla abia abia si nu mai au sustinere politica , mama lor de gulere albe , ca pe ceilalti ce cotizeaza ii vopsiti in albul imaculat al nevinovatiei.
Eu deja am perspectiva unei scene biblice cu Eugen Nutu , ingerul imaculat al iocentei nevinovate , apasandu-le capul in smoala iadului rimarilor sucevei Ionescu si Sofronie confratelui Stan si astept ca judecata de apoi sa aiba amendamente bastinase , poate trec si eu examenul.
Sa mai spuna cineva ca la noi justitia nu lucreaza !!
Stimati magistrati , tineti-o so-t ata cu judecatile , mai ales cu durata lor , aveti toate sansele sa ajungeti la radacina raului primorsial , si cine stie poate cu ajutorul domnului ceresc si a celui pamantesc sa ajungeti , sa condamnati pe incornoratii ancestrali ce chinuie omenirea ... ca dupa toate ispravile pamantesti se observa de departe ca sunteti cei mai avansati in problema.
Apropos .... ati auzit ce zvonuri circula in mediile juridice academice ??? se spune ca in curand, principiile dreptului roman o sa fie inlocuite cu principiile dreptului raman ?? iar Monica Macovei e cheala si poarta peruca lui Voltaire in parlamentul european , numai pentru simplul motiv de a pare inteligenta ???

Niciun comentariu: