20 aug. 2012

Coborasi stacheta nene Obere !!

Frate te betejisi...Pai cum frate ... de la inciziile matale facute cu briciul omului informat trecusi fix la bazuca ruseasca in inglisa ce o pricep putini..?? La asa subiect spumos de editorial iti cheltuiesti munitia ruseasca sa te pui bine cu lacheii . E ceva pe dos ce nu inteleg , poate ma luminezi... si uite de ce:
1. veni celovecul de peste ocean.. ala de da papucii cu smac alb prin antreul presedintelui americanesc , zic veni pe la suspendatul nostru si constata ca fraudaseram referendumul de-l flenduriram , asa constata ordonanta caporal si toti d-alde europenii se luara cu mainile de cap ? veni !
2. suspendatul nostru pe vremurile cand mai prindea cate o erectie de diplomatie nu spuse vorbe rusinoase la adresa putineilor mancatori de carlani ? spuse !
3. venira niscaiva bussinesmani de peste ocean sa ne invete cum sa ne rezolvam problema cu F16 , Gold Corpporation Rosia Montana sau sistemul de asigurari de sanatate privata ? venira !
4. Ne varara rusii sula pretului maxim la gazul importat din rusia , datorita basismelor inteligente ale suspendatului ? ne varara !
5. Vazura toate natiunile europene cum prezidetele nostru hahaitor in smecherii si solticarii , se plimba ca maidanezul printre tarabele cu mici din balciurile uniunii ? vazura!.
Pai daca toate astea se intamplara matale te chinui sa-i faci balade englezesti asa in loc de cantec de petrecanie ? Rezon mon cher ! te stiam mai slobod si lipsit de blocaje , rade-l frate asa pe romaneste sa priceapa si pagubasul caruia popindaii de la CCR se chinuie sa-i fure votul iar procurorii sa-i strice rozeta imaculata a inocentei de a nu intelege ce i se intampla. Scoate briciul frate ca e vremea de facut circumvolutiuni pe mintea nesimtitilor.
Parerea mea !

Niciun comentariu: