3 oct. 2012

Ca babele cu poalele murdarite de sfecla rosie

Nu va certati, taiati-va beregataChiar asa ......stimate autorule , chiar asa , noi oamenii de rand ne chinuim sa gasim o logica , un motiv sau un beneficiu al coabitarii gulerelor cele mai inalte (ca albe am retineri sa zic) si cand colo cu primul priliej astia isi pun gheara-n gat si striga "hotul"... asa intr-un reflex general al unei intolerante inept patologice.
Intr-adevar aerul din
romania devine irespirabil , daca-l inspiri cu porii inteligentei si asta e chiar insuportabil. Mirosul hoitului dictaturii mai dainuie si chiar e improspatat de un prezedinte zombi popular si mai grav cu concursul de cancelarie europeana dojenoitoare in a le democraturii de interese globale.
Stii cum vad eu stimate autorule scena coabitarii in conducerea bastinoasa ???
Ca o cearta intre doi soti pentru ce o sa cultive pe tarlalele proprii iar cei mici se bat de la lopatele. Oricum bebelusul chel deposedat la IQ compenseaza prin viclenie si agilitate in detrimentul celui proaspat ferchezuit de majordomul european de serviciu.
Sau intr-un mediu neacademic ca o galceava intre doua babe menopauzate cu pretentii de control demografic. Si una si alta din scenele imaginate mai sus se justifica prin repetabilitate din 89 incoace. ... Parerea mea !

Trimiteți un comentariu