26 nov. 2012

Baba Tina si hemoroizii maidanezului

Din framantarile menopauzei prietenului meu mai mare
Zau frate Obere , cu tot respectul ,domnisorul Avram  se straduieste cu osardie a ne arata ca dragostea eterna e cea dintre doua halte prafuite de marfare  , matale te gasti surprins ca megiesa-ti Tina  se perpeleste de vreo 20 de ani  ,periodic la fix patru ani  doara o prinde o footare ca lumea   si  permanent ramane cu onoarea nereperata  desi jupanii responsabili i-o trag de fiecare data cu orice ocazie , in orice directie si din orice pozitie...???
Bine bre asa la mintea etilicului cronic , unde te trezesti de te framanti asa ca te ocoleste Eugenia , pe tine si poporul tau doara, doara ti-i vedea tara ca afara bre ?? nu vazusi nene ca generalul-kapitan  cu jipanul de neam prost e permanent de serviciu la ocarmuire iar cand merge sa se culce raman de cart neamurile degenerate ? . Eu zic sa incerci ceva nu cu Eugenia ci cu Eutanasia , ca ai avea ceva mai multe sanse ca aici ai avdea avantaj fata de kapitan care o mierleste mai usor ca are de inchis numai un ochi si l-ai putea pacali in ultima clipita .
Acuma ,citind articolul aflai ca jeneralul e cam umed sau mai degraba mucegait la incheieturi ca vin spartul stanii si-i cu fasul rupt in dos si cascheta turtita, iar catanele ce-i rabuiau ciubotele-i rusesti din care-si hraneste putul gandirii, catanele zic , s-au risipit ha! ha!...  ha  , vorba lui..pe la vecini.
De aia banuii io ca si baba Tincasi isi pusese  toate speranta in marinerul statut de ceva vreme de cand pardesiul mov nu mai e in cui si pantofii de crocodil nu mai sunt sub pat, da degeaba .. nu-i ramane decat drept consolare tavaleala din papusoiul intovarasirii facuta cu tractoristul devenit om mare dupa colectivizare sef de CAP si apoi sef de judet , dar ea inca spera sa-l mai gaseasca prin palatul parlamentului ca atunci a simtit ca era vrednic si dotat . Stiu eu ce sa zic...cum sa-l parafrazez pe nenea autorul  .??? pai  baba Tina nu si-o tragea intre halte ci intre alegeri  iar daca n-o fi ..o face si ea la nevoie ca maidanezii cu hemoroizi..

 


Trimiteți un comentariu