16 ian. 2013

A inebunit lupul de mare si prietenul meu Tasmanianul a intrat in panica

No domnule Tasmanianu' , cu ceva timp in urma am bagat sama ca ai inceput sa te dezintegrezi si sa intri in putrefactie daca spui asa tam nesam dupa cateva giumbuslucuri ale celor doi copii facuti lideri ard la betie si a ragaielilor tartorului batarn, matale te dai batut si spui ca ai mare frica de faptul ca democratia va muri inecata in ambitiile marinarului.... de aceea zic , asa preventiv sa-ti mirosi extremitatile sa verifici daca nu cumva cangrena-ti lucreaza epidermele, sa vedem daca nu ne-a bagat base ceva ebola in democratia noastra scremuta...
 Ia-te cu firea stimate , inca nu-ti poti da seama cat poti sa mai duci !!!
Pai daca si in situatia date de inchiderea urnelor , base ne innoada si-si face numarul , chiar cred ca ebola basista exista si se manifesta prin adormirea simturilor natiunii ce devine un stol de pui de vrabie , cu gura cascata si chiar duios democratia trece... dar nu cred , ma ciupesc si zic ca exist, judec si refuz sa accept asemenea judecata.
E o nebunie indusa si toti am intrat in jocul acestui strumf degenerat, sa facem o pauza si sa iesim din aceasta fantasma generata artificial de el si camarila sa si sa incercam sa judecam.
Nu domnule draga formarea noului parlament, nominalizarea premierului si formarea guvernului sa facut in conditii democratice nu prin placinte cu petarde , altfel , ieseam in strada sa le luam beregata daca-si bateau joc de noi prezidentialii de bordeluri portuare.
 Mai degraba cred ca rezultatul obtinut in alegeri a explodat basica  ARD si al de a mosit-o  e la apa  cu sacul in cap si isi face curaj strigand cu spaima comenzi despre ceva mirosuri straine dar eu  ca ii put rau picioarele si creierul mic.
 E ca un copil neajutorat si disperat ca  in fasa, in care sa  s-a c a c a t abundent pe el si nu i-o schimba  nimeni, dar sper ca ca sa avem liniste probabil ca  o sa-l schimbe romanii.
Trimiteți un comentariu